GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Akyol Ortaokulu

Akyol Ortaokulu

Bahcelievler mah.Ataturk Bul.No123 Sahinbey/GAZIANTEP
Vizyon
Akyol Ortaokulu vizyonu ; bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi,gelişimini rekabetçi bir anlayış içinde sürdürerek ulusal ve uluslar arası bilim ve eğitim çevrelerine örnek oluşturacak , farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Akyol Ortaokulu misyonu ; öğrencilerin; bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, Cumhuriyetin temel ilkelerine, demokratik ve laik çağdaş devlet esaslarına bağlı ; bilgili, becerili, özgüvenli ve hoşgörülü olmalarını,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını, sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuzun sosyal, kültürel ve eğitim alanında pek çok başarıları vardır. Folklör’ de Türkiye ve Avrupa dereceleri olup, sportif faaliyetlerde Voleybol ve Basketbolda il birincilikleri bulunmaktadır. Eğitim alanındaki başarılarından söz edecek olursak her yıl mezun ettiğimiz öğrencilerin bir çoğu Fen, Anadolu, Anadolu Öğretmen ve Sosyal Bilimler liselerini kazanmaktadır.
Bağlantı :ADSL (1 Mbit)
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
Sabahcı Ders Baslama Saati:06:40 Sabahcı Ders Bitis Saati:11:30 Oglenci Ders Baslama Saati:11:45 Oglenci Ders Bitis Saati:15:25
Dogal gaz
Tum toplu Tasıma araclarıyla okulumuza ulasılabilmektedir.
Bahcelievler mah.Ataturk Bul.No:123 Sahinbey/GAZIANTEP